Pyssel för barn – gör en igelkott av höstlöv och papper

Bege er ut i naturen och samla vackra höstlöv. Löven kan ni sedan använda till att pyssla en så här fin igelkott – visst är den supersöt? Barnen kommer garanterat älska detta höstpyssel som de alltid lika kreativa Krokotak ligger bakom. (Observera att artikeln innehåller reklam för och annonslänkar till böcker vi själva har valt ut från Adlibris, Bokus och CDON och som vi tycker matchar artikelns tema.)

höstpyssel, pyssel, pysseltips, pyssla, barnpyssel, pyssel för barn, igelkott, papperspyssel, höstlöv, löv, lövpyssel, göra en igelkott av löv

Gör en supersöt igelkott av höstlöven du samlar på dig i naturen

När ni så har samlat på er massa fina höstlöv kan ni antingen rita upp eller skriva ut igelkottens kropp på papper. Ni hittar en mall för igelkotten på pysselsajten Krokotak. För att ge igelkotten sina varma färger kan ni antingen måla ett vitt papper i beige nyanser eller skriva ut mallen på ett redan färger papper. Sedan är det bara att plocka fram flytande lim och att limma höstlöven på papperskroppen – här får löven vara igelkottstaggarna – så att hela djuret tar form.

Pyssla mera!

Denise Scicluna

Källa: Krokotak.
Bild: © Krokotak.

Add Comment