Barnsida: Pyssla & Lek! Jultema Livsstil & Shopping Pyssel & Kreativitet

7 Disney Frozen-pyssel för oss som inte kan få nog av Elsa, Anna och snögubben Olof

Frost eller Frozen, som filmen heter på engelska, är en av våra absoluta favoritfilmer från Disney. Vi älskar att Disney har valt att lägga fokus på vänskap och syskonkärlek. Vi tycker också att det är viktigt att visa hur ensamt och nedbrytande det kan kännas när man känner att man inte får vara sig själv och hur skönt det är när man äntligen blir accepterad. Jo, Disneys Frost tar upp dessa temata! Sedan är ju karaktärerna bara helt fantastiska, eller vad säger du? Här har vi valt att förena två saker som vi tycker väldigt mycket om: Frost och pyssel – ta del av våra sju Disney Frozen-pyssel för oss som inte kan få nog av Elsa, Anna och snögubben Olof! (Observera att artikeln innehåller reklam för och annonslänkar till pyssel vi själva har valt ut från Adlibris, Bamba, Bokus, Lekmer, Leksaksjätten och Stor&Liten och som vi tycker matchar artikelns tema.)

pyssel, barnpyssel, köpa pyssel, pyssel för barn

1. Lek med Play-Doh! Disney Frozen Elsas isslott @ Bamba

pyssel, barnpyssel, köpa pyssel, pyssel för barn, leklera, Elsas slott

Med detta lek- och pysselset från Disney Frozen och Play-Doh kan du skapa Elsas fantastiskt fina isslott och massa andra saker i leklera. Som med alla Play-Doh-pyssel kan du enkelt forma lekleran till vad du vill. Här är färgerna på leran valda för att återskapa en känsla av is, snö och vinter.

2. Lär dig klockan medan du pusslar samman ett urverk från Disney Frozen @ Adlibris

pyssel, barnpyssel, köpa pyssel, pyssel för barn, pussla, lägga pussel, lära sig klockan, göra en egen klocka

Att lägga pussel är ett slags pyssel. Detta Disney Frozen pussel, som har 96 bitar, är definitivt en rolig pysselutmaning för dig som håller på att lära dig klockan. Pussla ihop din egen klocka och träna sedan på klockan tillsammans med en vuxen. 

3. Färglägg och måla bilder med materialet i pyssel- och målarlådan från Disney Frozen

Detta skrin från Disney Frozen innehåller allt du behöver för att både kunna färglägga och rita och måla dina egna bilder. Tack vare ett handtag på pyssel- och målarlådan kan du bära med dig den vart du vill.

4. Lär dig läsa och räkna med hjälp av Disney Frozen-knep & knåp @ Bamba och Stor&Liten

pyssel, barnpyssel, köpa pyssel, pyssel för barn, knep & knåp, knep knåp, lära sig alfabetet, lära sig läsa, lära sig räkna

När jag vi var barn älskade vi att pyssla i knep & knåp-böcker. Det bästa vi visste var ABC-böcker, för vi ville inget hellre än att lära oss läsa och skriva. Med hjälp av knep & knåp-böckerna från Disney Frozen – och Elsa, Anna och snögubben Olof – kan du såväl lära dig läsa, skriva och räkna. Du hittar ABC-boken hos Stor&Liten och räkneboken hos Bamba.

5. Bygg Disney Frozen-karaktären snögubben Olof! @ Leksaksjätten

pyssel, barnpyssel, köpa pyssel, pyssel för barn, snögubben Olof, bygga snögubbe

Mixa och matcha de olika delarna för att ge snögubben Olof från Disney Frozen nya utseenden. “Do you want to build a snowman?” Ja, tack!

6. Pärla dina egna smycken! Disney Frozen pärlset @ Lekmer

pyssel, barnpyssel, köpa pyssel, pyssel för barn, pärla, pärlor, göra smycken, smycketillverkning

Från armband till halsband – även du som är tre-fyra år kan göra dina egna smycken.

7. Pyssla med prinsessan Anna! Annas prinsessiga pysselbok från Disney Frozen @ Bokus

pyssel, barnpyssel, köpa pyssel, pyssel för barn, prinsessan Anna, Disney Princess, pysselbokOm prinsessan Anna är din absoluta idol kommer du ha stor glädje av denna pysselbok. Bokus har motsvarande pysselböcker för dig som föredrar Elsa eller Olof.