Kroppen & Kurer Psykologi & Livsstil

Så smidigt använder du en sexleksak för klitorisstimulans

prova sexleksak för stimulans av klitoris och orgasm

Letar du efter en bra klitorisstimulator och undrar hur Satisfyer Pro fungerar? Då har du kommit rätt. Här får du nämligen tips på allt från modeller till hur du kan skapa förutsättningar för orgasm. Häng med!

guide så använder du sexleksak för klitorisstimulans

Allra först: Vad är klitoris för något? Det är i denna fråga nyckeln till lyckad klitorisstimulans finns. För de flesta personer som har en klitoris har också en superkänslig nervansamling som sträcker sig långt bortom den lilla klitorispunkten. Dessutom kan punkten nås genom såväl utvändig som invändig stimulans. Skulle du träffa rätt sprider sig välbehaget genom kroppen, så långt sträcker sig nämligen de nerver som ansamlas på stället.

En klitorisstimulator kan ge lättare njutning

Av olika skäl kan man ha mer eller mindre lätt för att känna sexuell njutning genom klitorisstimulans. Alla kroppar är olika och reagerar därför olika på beröring. För många kan en klitorisstimulator som en vibrator underlätta och maximera njutningen. Som exempel kan du använda en Satisfyer Pro som har tryckvågssensationer för en kraftfull stimulans. En stimulator ersätter inte nödvändigtvis kyssar och smekningar – men kan ge något annat.

5 saker du kanske inte visste om Satisfyer Pro

stimulera klitoris med satisfyer pro tips
Här har du ett exempel på en Satisfyer Pro. Snygg, diskret och behändig, väl?

Exakt vad kan en Satisfyer Pro ge? Nedanför listas 5 saker du kanske inte visste om denna sexleksak i form av en vibrator – läs vad sexprylen gör här:

  • Drar nytta av tryckvågsteknik och skapar på så sätt pulserande tryckvågssensationer i klitoris. Det här sker vidare utan att sexleksaken i fråga berör klitoris. Japp, så kraftfulla är tryckvågorna!
  • Kan anpassas utifrån preferenser i allt från funktionerna till formatet. För att kombinera utvändig och invändig stimulans kan du exempelvis välja en Satisfyer Pro med g-punktstav. Satisfyer Pro G-spot Rabbit, heter den. I utbudet finns även vibratorer i en behändig resemodell. Ta en närmare titt på Satisfyer Pro Traveler.
  • Är vattentät och uppladdningsbar, vilket ger kreativa användningsområden och en hållbar klitorisstimulator. Du kan använda leksaken i duschen eller i badet. Det medföljande batteriet kan vidare laddas igen och igen.
  • Har en diskret design med tysta motorer för att du ska kunna ta med dig och njuta av din Satisfyer Pro överallt. Många bär med sig sina vibratorer inför små, härliga vardagsäventyr. Men då krävs att man faktiskt kan smussla med sig dem diskret. Det kan du alltså göra med denna pryl som ligger i en liten stilren behållare.
  • Kan ge starka orgasmer det lilla formatet och den enkla designen till trots. Tryckvågstekniken träffar nämligen rätt vid nervändorna och lockar således fram vågor av njutning.

Svårt att få orgasm? Då kan en vibrator hjälpa

En sexleksak som Satisfyer Pro kan användas på egen hand eller tillsammans med någon annan. Det är fritt fram att utforska olika möjligheter. Vibrationerna känns sköna runt om på kroppen, så utforska varandras erogena zoner. För somliga kan en klitorisstimulator rentav vara enda chansen att få en orgasm. Hur skickligt man än rör vid den känsliga punkten är det inte säkert att knepen hjälper. Då kan de kraftfulla vibrationerna göra sitt.

Så här kan du öka chanserna att få en orgasm

tips för orgasm klitoris vibrator

Med eller utan en klitorisvibrator finns det en del olika tips och tricks för att öka chanserna till orgasm. Här har du handfasta förslag:

  • Gnid och glid upp och ner över klitoris med antingen fingrarna eller vibratorn
  • Knacka eller slå lite lätt med leksaken eller fingrarna mot den känsliga punkten
  • Nyp och tryck runt klitoris, använd såväl fingrar som stimulator till detta
  • Utnyttja vibrationerna från vibratorn och luta dig tillbaka utan att göra så mycket mer
  • Penetrera vaginan med fingrarna och/eller klitorisstimulatorn för att maximera njutningseffekten genom invändig stimulans

Viktigt att ta den tid du behöver med stimulatorn

Viktigast av allt inför en orgasm är att inte känna press och att ta så god tid på dig som du behöver. Samma knep passar inte alla och vägen till ett sunt sexliv är att ge dig tid att utforska dig själv. Satisfyer Pro kan vara en del av detta utforskande, eller så kanske du hittar en annan sexleksak. Även tekniken du använder och platsen du befinner dig på kan variera utifrån dina preferenser. Gör det du känner dig bekväm med, må det vara att dela stunden med någon annan eller att läsa en erotisk novell under en solostund.

Kombinera Satisfyer Pro med rätt sorts glidmedel

Att använda glidmedel under onani med en klitorisvibrator kan göra stunden ännu skönare. Glidet ger trots allt mer friktion. Tänk dock på att anpassa glidmedlet efter materialet på sexleksaken. Silikon på silikon kan bryta ner gummit. Ett vattenbaserat glidmedel brukar vara det säkraste valet.  

Glöm inte att rengöra din Satisfyer Pro efteråt

Vare sig du använder en Satisfyer Pro eller en annan sexleksak med vibrationer är det viktigt att du rengör den efter din lilla stund. Det finns särskilda rengöringsmedel som tar död på skadliga bakterier och partiklar. Därmed kan föremålet hållas fräscht och underlivet friskt. Surfa in till satisfyerpro.se för information om allt från klitorisstimulans till vibratortillbehör, och sist men inte minst: Unna dig.