Barnsida: Pyssla & Lek! Jultema Knep & Knåp

Vinterpyssel: Måla, klipp ut, skriv något fint i och häng upp snöflingan

Reflektera över det fina med vintern i detta enkla pyssel. Måla, klipp ut, skriv något fint i och häng upp snöflingan. Du får jättegärna ladda ner aktivitetsbladet för privat bruk och som till exempel skolmaterial. Däremot får du inte ladda ner det och ladda upp det som innehåll på din egen webbplats eller sälja det vidare. Bättre hälsa har låtit designa aktivitetsbladet och äger alla rättigheter till det. Klicka på bilden för att få en PDF-version att skriva ut.  (Observera att artikeln innehåller reklam för och annonslänkar till böcker vi själva har valt ut från Adlibris, Bokus och CDON och som vi tycker matchar artikelns tema.)

Så här kan du göra

  1. Måla båda snöflingorna i valfria färger (men lämna textrutan vit).
  2. Klipp ut båda snöflingorna efter de streckade linjerna.
  3. Limma samman snöflingornas blanka sidor med en dubbelvikt tråd mellan dem.
  4. Skriv något fint på textraderna i den ena snöflingan. Du kan till exempel skriva ner ditt bästa vinterminne eller en vinterdikt.
  5. Häng upp snöflingan.

Ladda ner och skriv ut stencilerna

aktiviteter för barn, barnaktiviteter, pyssla och lek, knep och knåp, vinterpyssel, snöflinga, snöflingor, skriva vinterdikt, mitt bästa vinterminne aktiviteter för barn, barnaktiviteter, pyssla och lek, knep och knåp, vinterpyssel, snöflinga, snöflingor, skriva vinterdikt, mitt bästa vinterminne

Gör ännu flera fina snöflingor!

Pyssla mera!

pärlplattemönster

Bilder: © Bättre hälsa / battrehalsa.nu.