Inredning & Trädgård

Visste du om det här smarta sättet att hitta ny inredning?

hitta ny inredning

FAVI når svenska www och plötsligt är det både enkelt och smidigt att överblicka inredning i landets olika nätbutiker.

jämföra inredning
Bild: © Lilas Gh / iStock

Timmar, så länge kan vi sitta och skrolla på inredningssajter. Alltid lika roligt med ny inspiration! Men ganska ofta blir det så att vi hoppar från sida till sida och det är kanske inte så praktiskt i längden, för att vara ärlig. Något du kanske också känner igen dig i?

Nylanserade FAVI.se är en sökmotor för att hitta inredning och möbler – och där prylar från en mängd butiker samlas på ett enda ställe. Det gör att du enkelt kan söka på en inrednings- eller möbelkategori och få upp ett stort antal alternativ. Skönt och inte minst smidigt att slippa hoppa fram och tillbaka.

Inspirerande inredningsflöde på Favi.se

En stor del av charmen med att inreda hemmet är just själva spaningen efter snygga saker. Genom att exempelvis välja produktkategorin hemtextilier på FAVI.se får du upp samtliga textilprodukter hos de olika samarbetsbutikerna i Sverige. Därefter finlirar du spaningen genom att söka på olika specifika produkter och färger – till och med på ett prisspann.

Av erfarenhet vet vi att om man är på jakt efter rosa gardiner är det rosa gardiner man vill kunna se och jämföra, inte gula soffkuddar eller svarta stolsdynor i en blandning. Därför är det tacksamt att kunna specificera sökningen och jämföra de aktuella produkterna med varandra. På varje produkt kan du dessutom utläsa varumärket, kostnaden, lagerstatusen, frakten et cetera. Smart tänkt, FAVI!

Fördelarna med att jämföra inredning

Varför jämföra inredning, möbler och prylar med varandra? För att det är kul, såklart. Att det är roligt att inredningsspana är ett fullgott skäl, men det finns en annan aspekt av det hela.

köpa möbler online
Bild: © Scovad / iStock

När du jämför sakerna får du en rättvis bild av vad de faktiskt kostar. Kan du exempelvis hitta snarlika produkter men där priset skiljer sig? Kanske att den där lilla detaljen inte blir lika viktig för dig om det skiljer hundra- eller tusenlappar mellan de olika möblerna.

Eller så är det detaljerna som gör skillnaden för dig… (!) Tack vare jämförelserna du gör på FAVI.se får du en överblick över de där små, små sakerna som bidrar till en unik inredningsstil hemma.

Exempel på möbler, textilier och prydnadssaker

Möbler, Inredning, Hemtextilier, Belysning och Renovering är de fem största produktkategorierna på FAVI.se. De här kategorierna kommer du till via ett klick i navigeringsmenyn.

För enkelhetens skull har FAVI.se-teamet även delat upp inredningen utifrån rummen i hemmet. Med andra ord kan du även inspireras rum för rum. Välj på alternativen Kök och matsal, Badrum, Vardagsrum, Sovrum, Barnrum, Hall, Arbetsrum samt Trädgård.

Enkelt, smidigt och förhoppningsvis billigare att hitta stilen, som skrivet!