Inredning & Trädgård Psykologi & Livsstil

4 sajter för dig som ska köpa bostad

Till vilka sajter kan du vända dig när du ska köpa bostad?

sajter för dig som ska köpa bostad
Bild: © Alturas Homes / Pexels

Vare sig du ska köpa ett nytt hem eller mest gillar att kika runt på bostäder finns en rad tjänster du kan utgå från. Här har du fyra av dem!

1. Hemnet

Hemnet är den mest etablerade sajten för nya bostadsköp. Många söker runt bland de olika bostadsrätterna, villorna och fritidshusen dagligen, och ibland bara för att få vardagsinspiration. För visst är det kul att se hur andra bor!? Så omfattande som Hemnet.se är kan man lätt få för sig att det är den enda tjänsten för att leta nya hem, vilket den inte är.

Sök bostäder på Hemnet.se

2. Boneo

Boneo är ett samarbete mellan flera av Sveriges största mäklarhus och är en av de bostadssajter som har flest inkommande objekt. Det finns nästan ingen ände på alla vackra hus och lägenheter! Genom denna bostadsportal kan du få din bostad värderad.

Sök bostäder på Boneo.se

3. Bovision

Långt före Hemnet och Boneo fanns Bovision, som är Sveriges första bostadsportal. Sajten har en väldigt tydlig sökfunktion och därmed ett smart upplägg. Via sökfunktionen hittar du många olika objekt på såväl den privata som den kommersiella fastighetsmarknaden. Även hyresrätter och -lokaler läggs upp på sajten.

Sök bostäder på Bovision.se

4. Booli

På Booli samlas bostäder från både mäklarhus och andra bostadsportaler. Du kan enkelt söka efter nya hem genom att skriva in ett gatunamn eller kommun, för att ge ett par exempel på sökobjekt. Då får du upp de specifika alternativen. Booli brukar också sammanställa värderingar för specifika adresser och områden.

Sök bostäder på Booli.se

Det här var fyra exempel på typiska bostadsportaler i Sverige. Till dessa kan du alltså vända dig när du ska köpa ett nytt hem någonstans i detta avlånga land – eller när du bara vill titta på något fint under en stunds slösurfande. Det funkar också!