Inredning & Trädgård Psykologi & Livsstil

5 säkerhetsprylar man egentligen inte vill vara utan

köpa säkerhetsprodukterr

Vissa prylar är så bra att ha att man undrar hur man någonsin klarat sig utan dem…

Ta en GPS-tracker till barn som exempel, hur mycket trygghet ger inte den i en oroande vardag? Ja, eller ta en brandvarnare, brandsläckare eller brandfilt – om olyckan är framme vill man ha brandsäkerhetsprylarna som gör att man kan agera snabbt.

Prylstaden eller Prylstaden.se är en webbutik som bland annat fokuserar på säkerhetsutrustning. ”För en tryggare vardag” är deras slogan och det sammanfattar produktutbudet spot on. Få tips på fem av deras säkerhetsprylar!

1. Dörrögon

Vem är det som ringer på dörren? Det är en relevant fråga, för man vill ju veta innan man öppnar den. Genom dörrögon kan du enkelt se vem det är som står på andra sidan. Dörrögonen på Prylstaden.se är elektroniska och trådlösa, de har både titthålsöga och kamera.

2. GPS-tracker

GPS-tracker hjälper dig hitta en älskad om hen befinner sig på villovägar. Här tänker vi främst på Prylstadens GPS-trackers till barn, som gör att du som förälder snabbt ser ifall barnet avviker från den vanliga rutten till skolan, som exempel. Med prylar för barnsäkerhet kan både du och minstingen få en ökad trygghet.

köpa säkerhetsprylar online
Bild: © AndreyPopov / iStock

3. Babymonitor

Samma sak gäller ju med en babymonitor. Tack vare babymonitorn kan du höra – och med Prylstadens varianter se – barnet även när ni inte befinner er i samma rum. Om barnet skulle gråta och behöva tröst är du den första som hör och ser det, och du kan därför befinna dig hos barnet för att trösta bums. Med en monitor är det nästan som att ni befinner er i samma rum.

4. Brandvarnare

Brandvarnare är en av de absolut viktigaste säkerhetsprylarna du kan ha. Den varnar om rökbildning i hemmet och larmar om det finns en potentiell brandrisk. Prylstadens brandvarnare har tekniska funktioner som möjliggör att du kan hålla koll även när du inte är hemma. Somliga av dem synkas nämligen med appar och alla som har appen blir notifierade ifall det otänkbara händer.

5. Hemlarm

Det finns olika sorters hemlarm och Prylstaden säljer så kallade hemlarm utan abonnemang. Larmen håller samma höga klass som de du abonnerar på, men är mest till för att skrämmas med buller och bång liksom för att du själv ska kunna hålla koll via såväl kameror som synkade appar. Det här är smarta system med hög teknisk funktionalitet – säkerhetsprylar man bara kunde drömma om för några år sedan. Nu har de dessutom blivit överkomliga att köpa för gemene man.

prylar för säkerhet
Bild: © gorodenkoff / iStock

Det här var fem säkerhetsprylar du kan köpa på Prylstaden.se. Surfa vidare till sajten för att spana in deras digra utbud av smarta säkerhetsprodukter.