Inredning & Trädgård Psykologi & Livsstil

7 bekväma och praktiska skäl att anlita proffsig flytthjälp

anlita flytthjälp i stockholm

Det finns många skäl att anlita proffsig flytthjälp – här har du 7 av dem!

skäl att anlita proffsig flytthjälp

För de allra flesta känns en flytt spännande. Ett nytt hem kan nämligen rymma många möjligheter, såsom ett nytt kvarter, en ny stad och inte minst många nya ansikten. För att inte tala om hur roligt det är med en ny bostad! Du som gillar inredning känner säkert igen dig i att ett bostadsbyte rentav kan vara lustfyllt eftersom man plötsligt står inför nya inredningsprojekt.

Samtidigt kan en flytt vara krävande. För somliga kan den ge upphov till oro. För andra är det kanske mer den fysiska biten som avskräcker. Att bära möbler och flyttlådor är trots allt tungt. Det gäller att man har en bra lyftteknik och är frisk i kroppen för att man ska orka dra lasset. Eller så kan man helt enkelt anlita en flyttfirma i Stockholm – exempelvis Peter Åkare på Peterakare.se – och därmed få proffsig flytthjälp.

Ja, det finns många fördelar med att ta hjälp av en flyttfirma som Peter Åkare – se här:

1. Du får kunnig flytthjälp

Flyttfirmor är proffs på att utföra flyttar. Det innebär att de på ett snabbt och effektivt vis kan packa ner och flytta över dina saker till den nya bostaden utan att riskera att delar av bohaget förstörs. Firmorna har vana av att transportera tunga möbler från och till de mest udda platser. Vid behov tar de hjälp av olika redskap för att garantera att exempelvis soffan hamnar precis där du vill ha den även om den inte går att bära genom ytterdörren.

2. Du sparar tid och ork

Att dra hela flyttlasset själv är både tids- och energikrävande, så när du anlitar en flyttfirma sparar du tid och ork till att fixa med de andra sakerna som rör flytten. Faktum är att du kan få hur lite eller mycket flytthjälp du själv önskar. Flyttfirmor kan nämligen sköta hela flytten åt dig från att packa ner till att packa upp bohaget. Om du är trött och upptagen kan du alltså få ett helhetsgrepp om flytten.

3. Du får en säker flytt

Just för att en flyttfirma som Peter Åkare har stor erfarenhet och kunskap om hur man gör en flytt på bästa möjliga sätt har de koll på de nödvändiga säkerhetsaspekterna av flytten. De värnar både bohagets och individens säkerhet. Därmed får du en säker flytt utan onödiga risker och skador.

4. Du får en flyttförsäkring

Seriösa flyttfirmor har givetvis ett flyttskydd i form av en ansvarsförsäkring. Om något av ditt bohag mot förmodan skulle skadas vid flytten får du därför ersättning enligt praxis.

5. Du slipper hyra flyttbil

Om du inte anlitar professionell flytthjälp kommer du antagligen ändå behöva hyra en flyttbil. Hur du än gör medför flytten vissa kostnader…

6. Du kan få RUT-avdrag

… Men det fina med att anlita en flyttfirma är att du kan få RUT-avdrag på tjänsten. Detta innebär billigare flytthjälp. När man räknar samman alla flyttutgifter kan att anlita en flyttfirma rentav vara det billigaste alternativet, särskilt om man väger in den tid och ork du sparar på hjälpen.

7. Du kan slappna av

Okej, så att helt och hållet kunna slappna av under en flytt är kanske lite väl optimistiskt. Ändå kan att hyra in en flyttfirma i stil med Peter Åkare bidra till minskad stress och oro vid flytten. Det är inte så lite skönt att lämna över de tyngsta uppgifterna i kompetenta händer.

anlita en flyttfirma i stockholm

Det här var 7 bekväma och praktiska skäl att anlita proffsig flytthjälp av exempelvis en flyttfirma i Stockholm. Tack vare den kunniga hjälpen kan du fokusera på det viktigaste med flytten: Att skapa ett trivsamt hem och upptäcka ditt nya område med allt vad det innebär. Lycka till med flytten – och glöm inte att höra om både RUT-avdrag och ansvarsförsäkring hos den firma du anlitar!