Kroppen & Kurer Livsstil & Shopping Psykologi & Livsstil

Badbaljor för vuxna är ganska så otroliga – här kommer 9 skäl till varför du borde skaffa en!

Med en portabel badbalja för vuxna behöver du aldrig mer vara utan sköna, varma bad… (Observera att artikeln innehåller reklam för och annonslänkar till flyttbara badbaljor vi själva har valt ut från CDON.com och Husochhemma.se och som vi tycker matchar artikelns tema.)

badbalja, badbaljor, badbaljor för vuxna

Jag har varit utan badkar under några år av mitt liv. Det var väldigt långa år, ska det tilläggas. Om det på den tiden hade funnits badbaljor för vuxna hade jag utan tvekan skaffat en. Med en så kallad portabel badbalja för vuxna hade jag kunnat sjunka ner i värmen råa oktoberdagar som denna, leka med badskummet, luta mig tillbaka med en god bok och slappna av. Som om detta inte vore skäl nog att skaffa en badbalja, kommer här ytterligare 9 anledningar:

  1. Du kan bada hemma trots att du inte har ett badkar. Koppla bara badbaljan till duschen så tappas ett skönt, varmt bad upp på nolltid. Det bästa av allt är att du själv kan välja om du vill duscha eller bada.
  2. Du kan matcha badbaljan – som finns i regnbågens alla färger – med färgerna i ditt badrum. Jag är själv en sucker för den ceriserosa respektive den orange badbaljan från Coolest.
  3. Du kan ge musklerna lindring med epsomsalt. Nu utgår jag helt och hållet från mig själv; för mig, som har muskel- och ledvärk, kan ett varmt bad med epsomsalt i vara så totalt befriande. Tack vare värmen och epsomsaltet kan mina muskler slappna av. Det är av denna anledning som jag helt enkelt inte klarar mig utan ett badkar eller en badbalja för vuxna.
  4. Du kan unna dig en hemmaspadag. Börja i badbaljan för att maxa avkopplingen.
  5. Du kan bada i din trädgård. Jag har faktiskt aldrig badat i ett badkar eller i en badbalja utomhus. Nu när badbaljorna för vuxna finns ska jag någon gång unna mig ett ångande bad i en romantisk mormorsträdgård.
  6. Du kan läsa i badet. Att läsa medan jag ligger i ett bad kan vara något av det bästa jag vet. På riktigt. Ibland kan jag försvinna ett par timmar…
  7. Du kan varva ner till favoritpodden. Luta dig tillbaka och blunda.
  8. Du kan äta i badet. Tänk dig en smaskig ostbricka med färska frukter, kex, ett glas färskpressad juice – eller champagne…
  9. Du kan njuta av alla roliga och väldoftande badprodukter. Ett Lush-bad är kärlek.

Hitta din badbalja för vuxna hos CDON.com eller Husochhemma.se!

badbalja, badbaljor, badbaljor för vuxna

Bild: © milkovasa / Adobe Stock.