Inredning & Trädgård Pyssel & Kreativitet Väldigt aktuellt Wow & Lol

Den här sköldpaddan med suckulenter är det nya gröna – så gör du den!

Pynta trädgården med det nya gröna: en sköldpaddsformad plantering med suckulenter. 

trädgård, pyssel, trädgårdspyssel, suckulent, suckulenter, plantering, sköldpadda, sköldpaddor, roliga planteringar, pysselidé, pysseltips

Både suckulenter och sköldpaddor brukar inspirera kreatörer. När de två inspirationskällorna slås samman till en pysselidé verkar det som om det börjar klia i fingrarna på alla pyssel- och trädgårdsentusiaster, för på sistone har sköldpaddsformade planteringar med suckulenter trendat i sociala medier. Det bästa med trädgårdspysslet – förutom att resultatet blir helt fantastiskt fint – är att det är ganska billigt och enkelt att göra.

Efter att själv ha letat efter instruktioner till hur man gör en sköldpadda med suckulenter, och inte hittat några, bestämde sig bloggaren bakom sajten Gardening in the shade för att göra en egen utförlig guide till trädgårdspysslet – ta del av den här!

trädgård, pyssel, trädgårdspyssel, suckulent, suckulenter, plantering, sköldpadda, sköldpaddor, roliga planteringar, pysselidé, pysseltips

Bildkälla: Gardening in the shade

För att kunna göra en suckulentsköldpadda behöver du bland annat en hängkorg i metall (sköldpaddsskalet), hönsnät (sköldpaddsskalet), fyra plastkrukor (benen), wire (binder samman delarna) vitmossa (stoppning), jord och suckulenter. Få ytterligare inspiration av Simply Succulents instruktionsfilm här nedanför:

Källor: Gardening in the shade; Simply Succulents; Pinterest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.