Chokladbräck kan varieras i oändlighet. Mörk eller vit choklad, mjölkchoklad med nötter, torkad frukt eller polkagris. Har du inte hittat ditt favoribräck att mumsa på hittar du tipsen här. Följ instruktionerna och njut av en bit tillsammans med en kopp kaffe! Observera att artikeln innehåller affiliatelänkar.
Topp 3 favoritkombinationer
- Mörk choklad och gojibär
- Mjölkchoklad med cashewnötter och torkad aprikos
- Vit choklad med krossad turkisk peppar
Prova också: pistagenötter, krossad polkagris, tranbär, russin, torkade jordgubbar, torkade blåbär och kokoschips. Låt inte ens fantasin sätta gränserna!
Gör så här
- Smält chokladen i ett vattenbad.
- Blanda i delar av ingredienserna. Bred ut chokladen på ett bakplåtspapper och strö resten över chokladen för dekoration. Tryck ner dem lite så att de fastnar ordentligt.
- Låt stelna och skär eller bryt bräcken i bitar.
Bättre hälsa rekommenderar följande bakböcker
Julens söta: Praliner, småkakor och annat gott
Söta saker: Godis
Julgodis: För små och stora sockerbagare
Bild: © Alusha / Adobe Stock.