Kultur & Kuriosa Psykologi & Livsstil Resor & Upplevelser

Har du sett dessa 5 romantiska julfilmer på Netflix?

Romantiska julfilmer är en stor del av julcharmen – har du sett någon av dessa 5 Netflix-filmer?

5 romantiska julfilmer på netflix
  1. The Holiday Calendar (2018): En magisk adventskalender för två vänner samman i kärlek – men inte utan vissa hinder!
  2. The Noel Diary (2022): En bästsäljande författare städar ur moderns dödsbo när han får oväntat besök av en ung kvinna som söker sina rötter. Båda bär på barndomssår och hjälper varandra att läka under en oväntat romantisk jul.
  3. Holidate (2020): Det är inte lätt att vara singel under årets högtider, så varför inte skaffa en fast dejt inför tillfällena? Detta bestämmer sig två främlingar för. Under årets högtidsdejter växer kärlek dock fram mellan dem båda. Det hela kompliceras av att de ju bara skulle ha en bekväm, platonisk relation.
  4. The Knight Before Christmas (2019): En medeltida riddare skickas in i framtiden där han måste upptäcka en helt ny värld och dessutom förälskar sig i den kvinna som hjälper honom klara sig på 2000-talet.
  5. Falling for Christmas (2022): Dottern till en rik hotellägare försöker finna sin plats i världen och vet att den inte är på faderns fjällhotell. Under ett pinsamt frieri råkar hon falla nerför skidbackarna, slå huvudet och få minnesförlust. Hon får hjälp av en änkling som driver ett konkurrerande hotell och som hon känner sig dragen till.