Pyssel & Kreativitet

Pysseltips – 6 saker du inte visste att du kan göra med ballonger

Det här hade Bättre hälsa aldrig kunnat gissa. Med hjälp av ballonger finns det nästan inga gränser för allt det pyssel man kan göra; allt från chokladskålar till fönsterdekorationer. Häftigt! Här kommer 6 saker du inte visste att du kan göra med ballonger.

1. Servera efterrätten i chokladskålar

På bloggen Bakerella hittar du världens bästa hack för att göra chokladskålar. Smält choklad, bred ut lite av den smälta chokladen på ett vaxat bakplåtspapper och doppa ballonger i resten av den smälta chokladen. Bilderna talar sitt tydliga språk. Snyggt. Fiffigt. Delikat.

2. Klä gamla glasburkar i färg

Nästa festliga tillfälle kan få sig ett färgglatt lyft med bloggen Haute Barres dekorationstips. Diska ur gamla glasburkar, skaffa ett paket ballonger, klipp av toppen och trä ballongerna över bottnarna på burkarna.

3. Fyll ballonger med pengar

De här pengaballongerna är ett så smart pysseltips att Bättre hälsa gör kullerbyttor och går ner i spagat av glädje. Istället för att ge ett kuvert med pengar kan du fylla ballonger med pengar och konfetti – hur festligt som helst, ju. Du hittar mer inspiration till pengaballongerna på bloggen Sugar and Charm.

4. Gör underbart vackra isballonger

Bloggaren Queenvanna fyller ballonger med vatten och hushållsfärger, sedan sätter hon ut dem i vinterkylan – gärna i snö – och låter innehållet frysa över natten. På morgonen möts hon av den här underbart vackra synen:

5. Skapa en mysig stämning med ljuslyktor

Willowday smälter vax och doppar ballonger i det smälta vaxet. Visst låter det lätt? Men resultatet blir allt annat än enkelt. När vaxet har stelnat får du ljuslyktor att skapa en mysig stämning därhemma med. Om du kombinerar flera ljuslyktor får du en helt ljuvlig blomma att tända ett ljus i.

6. Pynta fönstret med hängande dekorationer

Genom att doppa multifärgade trådar i flytande lim och att vira dem runt en ballong gör Free People dessa snygga garnbubblor att hänga i fönstret:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.