Pyssel & Kreativitet

Pysseltips – gör en “Love”- tavla i garn

Heminredning är något som många drömmer om och kanske även vill bli bättre på. Inspirerade av DIY Candy har Bättre hälsa det perfekta pysseltipset för dig som vill ha en enkel, snygg och personlig inredning. Genom att göra en “Love”-tavla i garn och hänga upp den blir hemmet genast mer ombonat.

pyssel, pyssla, pysseltips, skapa, DIY, tavla, garn

Det här behöver du för att göra “Love”-tavlan i garn

 • pappkartong
 • markeringspenna
 • sax och/eller kniv
 • tejp
 • garn i valfri färg

Såhär gör du “Love”-tavlan i garn

 1. Börja med att snyggt rita ut orden “Love” med hjälp av markeringspennan på kartongbiten. Ju hårdare pappkartongen är desto lättare kommer den vara att jobba med genom hela pysslet.
 2. När du har skrivit ordet tar du saxen och klipper ut.
 3. För att rätta till ojämnheter och för att ta bort mellanrum som bildats, skär försiktigt bort detta med hjälp av kniven.
 4. Därefter är det bara att tejpa på garnet i ena hörnet. Sedan börjar du sakta snurra garnnystanet runt pappkartongen i den tjocklek du själv föredrar. Denna process kan ta allt från 10 minuter upp till någon timme, beroende på hur skicklig du är.
 5. Givetvis går det även bra att skriva ut andra ord och budskap om så önskas. Valet är självklart helt upp till dig och det går även att variera mellan olika färger på garnet om detta föredras. När projektet är färdigt är det bara att hänga upp tavlan på valfri plats i hemmet och njuta av vad du har åstadkommit.
 6. På bloggen DIY Candy hittar du en utförlig bildtutorial. 

Text: Copybyrån Jally.

Källa: DIY Candy.

Bild: © DIY Candy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.