Barnsida: Pyssla & Lek! Pyssel & Kreativitet Väldigt aktuellt

Pyssla med toarullar! Så gör du en kärleksbjörn inför Alla hjärtans dag

Ge en kärleksbjörn till någon du tycker om. Det är Crafty Morning – en av Bättre hälsas absoluta favoritpysselbloggar – som har kommit på den här söta idén i vilken återbruk av en toarulle och Alla hjärtans dags-pyssel kombineras. 

Alla hjärtans dag, pyssel, pyssla, pysseltips, pysselidéer, barn, barnpyssel, pyssel för barn, enkelt pyssel, toarulle, toarullar, toarullepyssel, pyssla med toarullar, återbruk, björn, kärleksbjörn

Det här behöver du för att kunna göra en kärleksbjörn

 • 1 toarulle
 • Papper i färgerna brun och ljusrosa
 • Pysselögon
 • Lim
 • 1 sax
 • 1 svart tuschpenna

Så här gör du kärleksbjörnen – en perfekt present att ge till någon på Alla hjärtans dag!

 1. Stryk lim över toarullen, rulla det bruna pappret runt den och klipp bort överblivet papper för att få till jämna kanter.
 2. Hjärtana: Plocka fram det ljusrosa pappret och klipp hjärtan ur det; ett stort hjärta för björnen att hålla i och tre små hjärtan till björnens nos och tassar. (Se bilden för ytterligare inspiration.)
 3. Armarna: Plocka fram det bruna pappret och klipp två armar ur det. Limma dem så att de tillsammans med hjärtat bildar en cirkel. Dutta lim på armcirkelns baksida och fäst den på björnens rygg, detta för att få till en läcker 3D-effekt. (Se bilden för ytterligare inspiration.)
 4. Huvudet: Klipp ett runt björnansikte och två små björnöron ur det bruna pappret. Fäst ett par pysselögon och den ljusrosa hjärtnosen på ansiktet och måla svarta hjärtan på öronen. Limma samman delarna och fäst hela björnhuvudet på kroppen. (Se bilden för ytterligare inspiration.)
 5. Tassarna: Klipp två små björntassar ur det bruna pappret och limma de två resterande ljusrosa hjärtana på dem. Fäst de båda tassarna på björnkroppens nederdel. Sådär – nu har du pysslat en kärleksbjörn inför Alla hjärtans dag!

Källa: Crafty Morning.
Bild: © Crafty Morning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.