Barnsida: Pyssla & Lek! Pyssel & Kreativitet

Tips för den pyssliga: Det är enkelt att påta i en toarulle

Det finns många sätt att påta eller fingervirka. Vi är väldigt förtjusta i idén att påta i en toarulle. När pysselredskapet dessutom är lika färgglatt och fint som Repeat Crafter Me:s lilla fiffiga konstruktion kan vi inte låta bli att utbrista Wow, det här vill vi också göra. Häng med här för att se hur du också kan börja påta i en toalettrulle! (Observera att artikeln innehåller reklam för och annonslänkar till böcker vi själva har valt ut från Adlibris, Bokus och CDON och som vi tycker matchar artikelns tema.)

pyssel, pyssla, pysseltips, pysselidéer, barn, barnpyssel, pyssel för barn, enkelt pyssel, toarulle, toarullar, pyssla med toarullar, toarullepyssel, toalettrulle, påta, fingervirka, påta i en toarulle

Vill du också påta i en toarulle? Det här behöver du till pysselverktyget

  • 1 toarulle
  • 5 glasspinnar (gärna i härliga färger)
  • Maskeringstejp
  • (Garn)

Så här kommer du igång med att påta i en toalettrulle

Ta en titt på bilden här ovanför! Du fixar pysselverktyget genom att med maskeringstejp tejpa fem stycken glasspinnar runt en tom toarulle. När redskapet väl är klart återstår egentligen bara att välja ett garn du tycker är snyggt och att sätta igång med pysslet. Om du är osäker på hur man påtar kan du ta en titt på bildinstruktionerna på Repeat Crafter Me – du kommer lära dig påta på nolltid!

Pyssla mera!

Lidia Blomgren

Robin Cuddy

Källa: Repeat Crafter Me.
Bild: © Repeat Crafter Me.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.