Nytt från Bättre hälsa

Vi har utsett en vinnare i vår Alla hjärtans dag-tävling

Bättre hälsas Alla hjärtans dag-tävling är avslutad, och vi har utsett en vinnare. Det var ingen lätt uppgift, ska det tilläggas. För vi fick in sexton fantastiska berättelser om villkorslös kärlek. Till slut föll vi för Karin Eklunds tävlingsbidrag och formulering:

”Det handlar inte om någon hjälte i trikå
som flyger istället för att gå
att hon är dödlig gör detsamma
den jag älskar mest är min supermamma

Det finns såklart otaligt med fantastiska minnen med min mamma och det är inte lätt att välja bara ett. I slutändan går nog det finaste minnet tillsammans med min mamma tätt ihop med ett av mina värsta minnen. När jag blev utbränd och inlagd på sjukhus och det kändes som om hela min värld raserade och mamma inte lämnade min sida. Mitt i all ångest har jag nog aldrig känt mig så älskad och trygg. Där fanns hon vid min sida varje dag och åkte fram och tillbaka flera mil om dagen bara för att jag inte skulle vara ensam. Dessa stunder var livsviktiga för mig och fruktansvärda och underbara samtidigt!”

Vi önskar att alla har en sådan person i sitt liv.

Ett stort tack för alla tävlingsbidrag och grattis till Karin Eklund. Vi hör av oss!

Bild: © vulcanus / Dollar Photo Club.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.