Psykologi & Livsstil Resor & Upplevelser

12 romantiska dejtingtips för sommaren

De långa, varma och lugna dagarna gör att sommaren har mycket att erbjuda i dejtingväg – särskilt utomhus. Ta del av dessa 12 romantiska dejtingtips!

romantiska dejtingtips
Bild: © Vanessa Garcia via Pexels
 1. Ha en picknick på stranden och njut av varandras sällskap utomhus under en solig och varm dag. Sola och prata, bada och lek. En strandpicknick kan ge det där härliga pirret medan ni lär känna varandra bättre.
 2. Gå på bio under en regnig sommarkväll. Många storfilmer visas i sommartid.
 3. Fika på glasscafé i stället för på det traditionella caféet.
 4. Ät en balkongmiddag hemma hos någon av er. Så fint att man äntligen kan äta utomhus sent på kvällen! Välj en ljum sommarkväll.
 5. Gör en roadtrip tillsammans! Förslagsvis på landet. Många landsbygder blomstrar och därför kan ni kryssa mellan en massa mysiga matställen och sevärdheter.
 6. Besök en nöjespark och upplev de roliga åkattraktionerna tillsammans.
 7. Campa i skogen och samtala under stjärnornas klara sken.
 8. Gå på festival alternativt på konsert. Musiksommaren i Sverige är något alldeles särskilt och varför inte dela en av de fantastiska musikupplevelserna tillsammans med den du dejtar?
 9. Ta en promenad i den fina naturen. Promenader är ypperliga tillfällen att lära känna varandra bättre.
 10. Paddla kanot och få en övning i kommunikation slash i samarbete – och passa dessutom på att ta ett härligt dopp i sjön!
 11. Träna i naturen – vad sägs om att ge er ut på en löprunda tillsammans? Med lite påhittighet finns det mycket ni kan träna utomhus. Parkbänkar kan vara bra träningsredskap, och sedan har ni alla utegym…
 12. Besök ett friluftsmuseum och lär er spännande saker tillsammans. Det finns många fina historiska museer och konstmuseer utomhus.

Det här var 12 romantiska dejtingtips inför sommaren. Underbart när det finns så många olika alternativ att välja på! Och den här listan var ju faktiskt bara ett litet axplock av alla sommaraktiviteter.