Psykologi & Livsstil Pyssel & Kreativitet

5 målarböcker för vuxna alla fantasyälskare borde ha i sin samling

Utbudet av målarböcker växer hela tiden, och en av de senaste trenderna inom trenden, så att säga, är målarböcker med fantasyteman. Här tipsar Bättre hälsa om 5 målarböcker för vuxna alla fantasyälskare borde ha i sin samling och som tvivelsutan kommer ge dig många avkopplande stunder. 

1. Harry Potter – Magiska vidunder målarbok

Hösten 2015 gjorde målarboken Harry Potter dundersuccé. Plötsligt fick HP-fans världen över en möjlighet att ta ett kliv in i Harry Potters fantastiska värld, och detta samtidigt som de målade sig till ett tillstånd av lugn och ro. I samband med att filmen Fantastiska vidunder och var man hittar dem (eng. Fantastic beasts and where to find them) snart har biopremiär släpper JK Rowling-teamet Harry Potter – Magiska vidunder målarbok, ett målaräventyr för vuxna, i vilket du får möta allt från vackra väsen till fasliga monster.

2. A game of thrones – Den officiella målarboken

A game of thrones-målarbok, målarbok för vuxna, målarböcker, målarbilder

George R.R. Martins episka fantasyberättelse Sagan om is och eld – mest känd under namnet A game of thrones – är ett så stort fenomen att den har blivit en del av mångas vardag, en drömvärld att ständigt längta till och intriger att alltid fascineras av. I A game of thrones – Den officiella målarboken färglägger du bilder ur Martins värld. Räkna med anslående motiv som föreställer karaktärerna i TV-serien!

3. Star Wars – An anti-stress coloring book

Även om välmående ibland kan tyckas vara fjärran, som i en galax lång, långt borta, kan det ligga så nära som en färgpenna bort. Nu har även teamet bakom Star Wars släppt en målarbok för vuxna: Star Wars – An anti-stress coloring book. Detta är ett galaktiskt färgläggningsäventyr i vilket du får möta dina favoritkaraktärer ur Star Wars-filmerna; Prinsessan Leia, Luke Skywalker, Yoda och så vidare. Att målarbilderna dessutom är inspirerade av art noveau ger motiven klassiska drag. Det här är med andra ord en väldigt vacker målarbok.

4. Doctor Who travels in time coloring book

Doctor Who är en av våra mest älskade fantasykaraktärer, inte att undra på det! Varje Doctor Who-avsnitt på TV är ett glädjande äventyr. När undertecknaren till artikeln har en dålig dag med värk i kroppen brukar hon titta på just Doctor Who och önska att hon kunde få åka med i Tardis. Det finns två Doctor Who-målarböcker för vuxna. I Doctor Who travels in time coloring book färglägger du knasiga historiska målarbilder och mandala, alla med den lekfulla och kreativa touch som ingen annan än Doctor Who har. Säg hej till Madame de Pompadour, William Shakespeare, Winston Churchill och många fler kända personligheter!

5. Fairy Shampoo – An enchanted coloring book

Konstnären Jo Su-Jin kan ha gjort en av de finaste och mest magiska målarböcker för vuxna som finns på marknaden. I Fairy Shampoo – An enchanted coloring book är temat älvor och hår – udda, Bättre hälsa vet! Men på något sätt fungerar kombinationen jättebra. Älvornas ymniga hårsvall, fulla av krumelurer och ornament, bjuder på många meditativa stunder medan handen följer de intrikata mönstren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.