Pyssel & Kreativitet

Pysseltips – 6 snygga presentinslagningar du kan fixa själv

Lägg ner din själ i presenten, slå in den själv. Här tipsar Bättre hälsa om 6 snygga presentinslagningar du kan fixa själv.

1. Muspaketet är bara så sött

Nästa gång Bättre hälsa får ett paket önskar vi oss – och faktiskt mer än vad vi önskar oss själva gåvan – att vi får ett sött muspaket. Det är bloggen Handmade Charlotte som levererar det här fantastiska pysseltipset. Njut av konstverket!

paketinslagning, mus
2. Paketet blir ännu mer personligt med hjärtan

Att ge en present till någon är som att ge en bit av dig själv, för visst lägger du ner hela din själ i valet av gåva? Gör paketet ännu mer personligt genom att pynta det med hjärtan. The house that Lars built har fixat den här fina inslagningen med hjälp av två lager papper och några klipp med saxen.

paketinslagning, hjärtan

3. Linneduk och blommor är en jättevacker kombination…

… framför allt när det kommer till paketinslagning. Det är The pretty blog som har kommit på pysseltipset att slå in presenten i en linneduk/linneväv/linnetyg, som sedan har pimpats med sidenband och blommor.

Amanda-Drost_Christmas-floral-centerpieces_0013

4. Man kan använda garnbollar till många saker…

… bland annat till att slå in och pynta paket. Cotton & Flax har målat prickar på ett naturfärgat presentpapper och sedan gett inslagningen ett lyft genom att fästa en garnboll på det. Kommer du ihåg hur man gör garnbollar?

paketinslagning, prickar, garnbollar

5. Interaktiva paket är en riktigt smart idé

Lines across har fått en snilleblixt: att göra interaktiva paket, som barnen får utforska och leka med innan de river upp dem. Du kan till exempel fästa kritor på ett vitt presentpapper så att mottagaren av paketet får färglägga det eller göra en minibilbana av kartongpapper och en leksaksbil, delar som du också kan limma fast på presenten. Cool idé, eller hur?

paketinslagning, interaktiva paket, färglägga paket

6. Gamla virkade dukar gör sig bra på paket

Vad många fina saker man kan göra av gamla virkade dukar! Skålar, drömfångare och tjusiga löpare – eller varför inte använda dem som dekoration till paket? I det här förslaget på paketinslagning har Blue bird vintage gett ett naturfärgat paket en romantisk touch med hjälp av virkade dukar och ljusrosa snören.

paketinslagning, virkad duk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.