Inredning & Trädgård Kroppen & Kurer Psykologi & Livsstil

Visste du att företagsmöbler kan vara ALLT det HÄR?

möbler till företag

Företagsmöbler spänner över ett brett fält och kan innebära allt från personbarriärer till lunchrumsstolar. Spännvidden ska du få se exempel på här…

företagsmöbler
Bild: © gremlin / iStock

… utan att vi på något sätt gör anspråk på att få med exakt allt. Genom att botanisera bland möblerna i AZ Designs gedigna kvalitetsutbud har vi själva insett vilken oerhörd variationsrikedom det finns bland såväl möbler som verksamheter. Ska du starta eget eller ge den befintliga verksamheten en makeover? Om ja kan hur du väljer att möblera lokalerna vara det som ger företaget den sista lilla pushen i rätt riktning.

Restaurangmöbler

Vad är väl vardagligare än restaurangmöbler? Ändå är det kanske inte det första du tänker på när du läser ordet företagsmöbler. Möbler för restaurang inkluderar exempelvis bord, stolar, soffor och personbarriärer. Vad menas med personbarriär i detta sammanhang? Det är den anordning restauranger, klubbar och eventordnare använder för att avgränsa gästerna och uppdela dem i köer. Effektivt och fiffigt!

Kontorsmöbler

Kontorsmöbler är en av de vanligaste och största kategorierna för företagsmöbler. Här finns allt du behöver för en bättre fysisk arbetsmiljö på kontoret och i synnerhet ergonomiska möbler. I dag vill många arbetsplatser ge medarbetarna så goda ergonomiska förutsättningar som möjligt. Ergonomi är helt enkelt viktigt för att orka hålla i längden och därmed en bra investering i hela företaget.

företagsmöbler
Bild: © alvarez / iStock

Ergonomisk ståmatta, ergonomisk kontorsboll samt höj- och sänkbara skrivbord är exempel på hälsofrämjande kontorsmöbler. Den fysiska arbetsmiljön avgörs även mycket av hur hög bullernivån är – ingen medarbetare mår bra av för mycket buller. Därför investerar företag och offentliga verksamheter i såväl tysta rum som ljudabsorbenter i form av både bordsskärmar och skärmväggar.

Konferensmöbler

Konferensmöbler kan vara restaurangmöbler och kontorsmöbler. Mycket fokus ligger på bekväma och flexibla möbler för evenemang, på bord och stolar. Det är till utbudet för konfenrensmöbler du vänder dig när du vill hitta en särskilt praktisk och sittvänlig fällbar stol – eller sköna lunchrumsstolar för den delen. Ergonomiskt tänkande får ett allt större genomslag bland företagsmöbler för konferenser. Numera finns det till och med höj- och sänkbara konferensbord.

Eventmöbler

Eventmöbler är ännu ett exempel på företagsmöbler. Planerar du ett evenemang eller kanske rent av hyr ut evenemangslokaler? Botanisera i utbudet för eventbord, eventstolar och för köstolpar. Denna form av evenemangsmöbler brukar vara en bra början när du möblerar lokalen med allt från fällbara stolar till fällbara scener. Beträffande denna kategori av möbler till företaget är det särskilt viktigt att tänka på flexibiliteten. Ena dagen en föreläsning och nästa dag en fest – och det är denna variation möblerna bör främja.

Utemöbler

Med rätt utemöbler kan du skapa en trivsam uteplats oavsett vilken form av verksamhet du bedriver. Företagsmöblerna innebär både restaurangmöbler och kontorsmöbler. För restaurangen kan du behöva bord och stolar för utomhusbruk, medan du för kontoret kan öka trivseln genom att skapa en liten oas för återhämtning.

Företagsmöbler

AZ Design är en av Nordens största återförsäljare av möbler till företag och offentliga miljöer. Där säljs företagsmöbler inom samtliga kategorier vi skrivit om i denna artikel. Möblera med nya fräscha restaurangmöbler, kontorsmöbler, konferensmöbler, eventmöbler och/eller med utemöbler!