Pyssel & Kreativitet

Pysseltips – 6 saker du inte visste att du kan göra med ett par gamla jeans

När man gör om ett par gamla jeans till nya snygga prylar kan i alla fall Bättre hälsa inte hålla tillbaka ett högt  glädjetjut. Låt dig inspireras av 6 saker du inte visste att du kan göra med ett par gamla jeans – återbruk ftw!

1. Denimvalen har en hög jag vill ha-faktor

Okej, ett gosedjur i jeanstyg är kanske inte världens mjukaste. Ändå är det svårt att inte kära ner sig i denimvalen, som bloggen Valaan Villapaita är skapare till. Tycker du, precis som Bättre hälsa, att valen har en hög jag vill ha-faktor? I så fall kan du göra en själv. Du behöver ett par gamla jeans, sytillbehör och en symaskin. Surfa in till Valaan Villapaita för att få fullständiga instruktioner till hur du gör denimvalen!

2. Fruktkorgen av återbrukade jeans gör sig riktigt bra på köksbordet

Ohoh Blog fick en snilleblixt: att göra en fruktkorg av återbrukade jeans. Du hittar tydliga instruktioner – med både text och bilder – till hur du gör jeanskorgen på den käcka pysselbloggen.

3. Förvaringskorgarna i mörk denim är bara så söta

På YouTube hittar du Innova Crafts, en DIY-kanal som levererar enkla, snygga och smarta pysseltips varje dag. De här söta förvaringskorgarna är bara ett exempel på de fina saker teamet bakom Innova Crafts hjälper dig att göra:

4. Det här måste väl ändå vara världens coolaste haklapp?

Nu vet Bättre hälsa vad vi ska ha med oss i present till nästa babyshower. Haklappen i återbrukat jeanstyg och med slips får maggropen att volta av förtjusning. Tack, Becca’s PaperCutz, för ett av världens coolaste pysseltips!

5. Bokmärket må vara enkelt att göra men är både snyggt och fiffigt

När du återbrukar dina gamla jeans kommer du säkert få massor av stuvbitar över. Av dessa kan du göra ett enkelt men ack så snyggt och fiffigt hjärtformat bokmärke. Du fäster det längst ner på sidan, och eftersom bokmärket är mjukt skadar det inte boken. Bloggen The Cheese Thief visar hur du gör jeansbokmärket i en steg för steg-guide.

6. Jeanstavlan kan ge vilket rum som helst ett rejält lyft

Gör som Belrossa; klipp sönder ett par jeans i små bitar och sätt samman dem till ett mönster på en tavla:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.