Pyssel & Kreativitet

Pysseltips – de här tekoppsträdgårdarna är ju hur söta som helst!

Bättre hälsa älskar vi att dricka te. Åtminstone lika mycket som vi tycker om att pyssla. Och så gillar vi fina saker. Dessa pysseltips, bestående av helt bedårande tekoppsträdgårdar, förenar våra intressen till perfekta prydnader att älska.

Ljuvlig blomster i kupol

Bloggen Cottage at the Crossroads bjuder här på ett av de vackraste pyssel Bättre hälsa någonsin sett; en spröd, rosa viva, planterad i en gammal, blommig tekopp. Blomsterarrangemanget är placerat på en bricka, pyntad med mossa, och täcks av en glaskupol. Mormorsträdgård i mikrotappning.

Romantisk liten örtträdgård

Åk till en second hand-butik och köp omaka tekoppar, fortsätt färden till en trädgårdsaffär och införskaffa där väldoftande och -smakande örter. Bege dig hemåt, borra hål i tekopparna och plantera örterna i dem – vips så har du en romantisk liten örtträdgård att njuta av! Få mer inspiration på bloggen Bowerbird Stories.

Ett fång rosor

Du behöver inte plantera en miniträdgård i en tekopp för att få ett fint blomsterarrangemang. Prova istället att ställa ett fång rosor – alltså en bukett – i en tjusig tekopp, precis såhär som bloggen Our joyful living har gjort.

Älvornas egen miniträdgård

Hur söt är inte den här älvträdgården på en skala från ett till tio? Hundra! På bloggen Camp Makery kan du läsa mer om hur du gör detta blomsterarrangemang av små växter och miniatyrföremål såsom flugsvampar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.